Skip to content Skip to footer

Wanna be part of Scandinavian Virtual Assistants?

Yzza, one of our virtual administrative assistant talks about her job and the skills needed to be a potential Virtual Assistant.

#virtualassistantservices #scandinavianvirtualassistant #contentwriter #socialmediamanager #virtualadminassistant #worklifebalance #business

Arash och Roselle Niavarani driver företaget Scandinavian Virtual Assistants som hyr ut virtuella assistenter till företag.

2017 startade de företaget Malmö Maids och fick snabbt mycket att göra. Då bestämde de sig för att anlita en virtuell assistent, vilket slog väl ut.

De lanserar ett företag som förmedlar virtuella assistenter

Arash Niavarani är sjökapten och företagare. Sedan han var ett litet barn har han gillat företagande och affärer och han driver nu två företag med sin fru Roselle som är utbildad inom IT. Här berättar han om deras koncept Scandinavian Virtual Assistants, som erbjuder företag och privatpersoner virtuella assistenter.

En virtuell assistent kan avlasta dig som företagare

En virtuell assistent är en person som inte finns fysiskt hos dig utan jobbar digitalt från en annan ort eller ett annat land eller till och med världsdel.Här berättar Arash Niavarani om ...

Nina Jansdotter Interview

Arash Niavarani och hans fru Rosells startade företaget Malmö Maids för några år sedan. Nu utvidgar de sin verksamhet till att även förmedla Virtuella Assistenter, så kallade VA. Här berättar de om hur det konceptet fungerar. Tack för att vi fick komma till din studio Fotograf Jens C Hilner.

En virtuell assistent kan avlasta dig som företagare

En virtuell assistent är en person som inte finns fysiskt hos dig utan jobbar digitalt från en annan ort eller ett annat land eller till och med världsdel. Här berättar Arash Niavarani om han och hans fru Roselle Niavarani och deras verksamhet Scandinavian Virtual Assistans, som förmedlar virtuella assistenter.

how Scandinavian Virtual Assistants new virtual assistants

SVA © 2021. All rights reserved