Skip to content Skip to footer

Fyra fördelar med en virtuell assistent

Scandinavian Virtual assistants kan hjälpa dig i olika utsträckningar för att stötta din verksamhet på distans. De IT systemen vi använder gör det lätt och effektivt för din assistent att utföra dessa uppgifter på ett effektivt och smidigt vis. 

Våra virtuella assistenter kan hjälpa dig utföra specifika uppgifter utan extra kostnader. Några områden vi specialiserar oss i är datahantering, research, kundservice över mail och telefon, underhållning av hemsidor, grafisk design och mycket mer!

Här är några fördelar med att anställa en virtuell assistent via oss:

 1. Du får en erfaren virtuell assistent:
  Vi anställer erfarna proffs från hela världen för att säkra den perfekta matchen med ditt företag. Alla virtuella assistenter går igenom en noggrann introduktion-träning som testar deras kommunikationsförmågan, teknologiska färdigheter, kreativitet och påhittighet. Tusental ansöker, men bara de bästa får kalla sig själv en virtuell assistent. 
 2. Spara tid och pengar:
  Du behöver inte gå igenom en dyr och krävande rekryteringsprocess. Utöver det så kan du anställa en virtuell assistent på timlön. Detta innebär att du endast behöver betala för deras produktiva timmar. Se våra timpriser här. Du behöver inte heller betala för deras utrustning eftersom vi ser till att de har en bra arbetsplats hemma med allt de behöver. 
 3. Öka produktivitet och effektivitet:
  Att ta hand om och säkra lång livscykel hos dina kunder bör du säkra dig att de får svar på deras frågor i snabbt. Ibland kan det vara svårt att hinna med att svara på kundservice frågor när man är upptagen med andra uppgifter. Genom att anställa en virtuell assistent kan du med säkerhet alltid ha någon som svarar på dina kunders frågor. 
 4. Avlastning av repetitiva uppgifter
  Om du finner dig själv i en cykel av repetitiva uppgifter varje månad med fakturering, bokföring, rapportering, löneutbetalning med mer, så är en virtuell assistent den perfekta lösningen. Genom att förklara hur du utför dina återkommande uppgifter kan din assistent genomföra dem istället. På så sätt får du mer tid att utveckla ditt företag. 

Om du är intresserad av att komma igång så definiera vilka uppgifter du kan outsourca och vilka färdigheter som används för att utföra dem. På så sätt kan vi skräddarsy den perfekta samarbetet för dig och din nya virtuella assistent. Kontakta oss idag för att komma igång! 

SVA © 2021. All rights reserved